Termoizolacija Beograd

Termoizolacija Beograd
farbara-kolaz-termoizolacija

Farbara Kolaž

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 570b +381 11 4065142
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD FARBARA KOLAŽ
partizan-uc-gradjevinski-materijal-termoizolacija

Partizan UC - Gradjevinski materijal

Beograd, Čukarica, Vodovodska 162 +381 11 2511577
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolaciju i industrijskih podova.
Cenovnik
beogranit-farbara-termoizolacija

Beogranit farbara

Beograd, Surčin, Vojvođanska 375 +381 11 2261387
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD BEOGRANIT Nalazimo se na teritoriji opštine Surčin, u ulici Vojvođanskoj 375.Beogranit je pravo mesto na kome možete pronaći kvalitetne i postojane proizvode za sve molerske i fasaderske radove.Kod nas možete pronaći: - Boje i lakove - Fasadni materijal - Elektromaterijal - Vodovodni materijal - Kanalizacioni materijal - Alate - Šravofsku robu
Cenovnik
smk-company-termoizolacija

SMK Company

Beograd, Zemun, Jovana Stojsavljevića 47/24 +381 64 3743413
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD SMK COMPANY Od proizvoda za termoizolaciju u ponudi imamo XPS proizvodjača TehnoNikol i kamenu i staklenu vunu proizvodjača Knauf Insulation.
Cenovnik
vagal-termoizolacija

Vagal

Beograd, Voždovac, Crnotravska bb +381 11 2660543
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD VAGAL Vagal je moderna i perspektivna firma koja se stalno siri i napreduje.Bavimo se prodajom boja,lakova,materijala za vodovod i kanalizaciju,elektro materijala,izolacionog materijala,srafova,alata i drugih proizvoda za zavrsne radove u gradjevinarstvu.Mozemo se pohvaliti da u nasem prodajnom asortimanu imamo preko 5.000 artikala,stranih i domacih proizvodjaca.
Cenovnik
ocean-color-termoizolacija

Farbara Ocean Color

Novi Beograd, Tošin bunar 148 +381 11 2606633
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD OCEAN COLOR Osnovani smo 2002.godine sa idejom da se bavimo poslom koji volimo.
Iza nas su bile godine iskustva stečenog u velikim firmama, što je trebalo prilagoditi novim uslovima poslovanja i prostoru od 18 m2. Našu ponudu smo stalno proširivali u skladu sa zahtevima kupaca i novitetima koji su se pojavljivali na tržištu. Od samog starta nam je bila važna muzika koja se sluša u našem prodajnom prostoru, pošto smo hteli da našim kupcima, pa i nama bude lepo. Trudimo se da cene našeg prodajnog asortimana budu konkurentne, ali ono što nas izdvaja na tržištu jeste znanje i pomoć koju pružamo kupcima.
Kod nas ćete dobiti savet za pripremu i način upotrebe proizvoda, ali i za rešavanje problema na koje nailazite. OCEAN COLOR poseduje vozilo za prevoz kupljene robe.
Robu dovozimo na adresu, do svojih kupaca, u najkraćem roku.
Naši objekti nalaze se na dve lokacije, Tošin bunar 148 - Novi Beograd, Ivićeva 3 – Zemun.
Cenovnik
farbara-global-color-termoizolacija

Farbara Global Color

Beograd, Zemun, Prvomajska 10j +381 11 3164762
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD FARBARA GLOBAL COLOR Farbara Global Color se nalazi na teritoriji opštine Zemun,na adresi Prvomajska 10j.
Bavimo se prodajom boja,lakova, lepkova, fasadnog materijala, izolacionog materijala, lajsni, molersko-farbarskog alata koji se koristi kod završnih radova u gradjevinarstvu.
Cenovnik
farbara-dekor-d-termoizolacija

Farbara Dekor D

Novi Beograd, Nehruova 64b +381 66 9435549
TERMOIZOLACIJA FARBARA DEKOR D Farbara Dekor-D je osnovana 2015.godine u Beogradu na opštini Novi Beograd.
Posedujemo ogromno iskustvo u poslu i ponosni smo na uspešnu saradnju sa mnogim zadovoljnim klijentima na teritoriji Novog Beograda ali i cele Srbije.Bavimo se prodajom: - Boja i lakova - Fasadnog materijala - Građevinskih lepkova - Izolacionog materijala - Zidnih tapeta - Alata - Šrafovske robe - Lajsni - Baštenske opreme
Cenovnik
velog-termoizolacija

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 +381 11 2577578
TERMOIZOLACIJA VELOG Izolacija objekata u izgradnji, kao i starih objekata, od temperaturnih promena, vlage i buke jedan je od najzastupljenijih građevinskih poduhvata u Srbiji danas.
Velog D.O.O.
Vam nudi širok asortiman materijala i hemikalija za izolaciju, kako biste se lakše prilagodili odabranom načinu gradnje i željama kupaca.
Upotrebite paralelno više nivoa izolacije kako bi vaš objekat odoleo svakom izazovu spoljne sredine ili akcidentu u eksploataciji.
U ponudi su kako standardna sredstva poput poliazbitola i kondora, kamene i mineralne vune, stiropora i stirodura, tako i najnoviji proizvodi na tržištu.
Cenovnik
ostrog-gradjevinski-materijali-termoizolacija

Ostrog građevinski materijali

Beograd, Železnik, Makiška 12b +381 11 2572490
TERMOIZOLACIJA OSTROG Karakteristike kvalitetne termoizolacije.
Najbolji materijali za toplotnu zaštitu objekata.
Kada kažemo termoizolacija najčešće mislimo u stvari na termoizolacioni materijal, čija je funkcija da zaštiti objekat od spoljašnjih toplotnih promena i održi konstantno prijatnu temperaturu u unutrašnjosti objekta.
Da bi se jedan materijal mogao nazvati termoizolacionim, mora da ima nisku vrednost koeficijenta toplotne provodljivosti koja se obeležava grčkim slovom λ (lambda).
Lambda izolacionog materijala mora da bude manja od 1 W/mK i što je niža, to je materijal bolji toplotni izolator.
Cenovnik
farbara-zona-n-i-s-termoizolacija

Farbara Zona N I S

Beograd, Savski venac, Lomina 5 +381 11 3282737
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD FARBARA ZONA N I S Ako želite da osvežite Vaš enterijer ili eksterijer, farbara ZONA N I S prava adresa za Vas.S U svom bogatom asortimanu imamo kvalitetne i povoljne izolacione materijale.
Cenovnik
inter-color-boje-i-lakovi-termoizolacija

Inter Color boje i lakovi

Novi Beograd, Vojvođanska 140 +381 11 6282010
TERMOIZOLACIJA INTER COLOR BOJE I LAKOVI Boje i lakovi Inter Color nalazie se u Vojvodjanskoj 140 na Novom Beogradu.Osnovna delatnost naše firme je trgovina i promet boja i lakova, u našem maloprodajnom objektu.
Iz ponude izdvajamo: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Izolacioni materijal - Elektromaterijal - Materijal za vodovod - Alati - Šrafovska roba
Cenovnik
lisa-comerc-termoizolacija

Lisa Comerc

Beograd, Labudovo Brdo, XI krajiske divizije 62 +381 11 2322856
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD LISA COMERC Nudimo Vam sve što je potrebno za termoizolaciju po veoma povoljnim cenama.
farbara-gvozdjara-lazic-termoizolacija

Farbara Gvožđara Lazić

Beograd, Miljakovac, Miljakovačke staze 49 +381 11 7589731
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD FARBARA GVOŽĐARA LAZIĆ Nudimo Vam sve elemente za termoizolaciju vrhunskog kvaliteta.
jovaco-boje-i-lakovi-termoizolacija

Jovaco boje i lakovi

Beograd, Stari Grad, Žorža Klemansoa 23a +381 11 2623780
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD JOVACO BOJE I LAKOVI Jovaco u svom asortimanu ima sve što Vam je potrebno za termoizolaciju po veomapovoljnim cenama.
farbara-color-mania-termoizolacija

Farbara Color Mania

Beograd, Banovo brdo, Kirovljeva 35 +381 11 3549746
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD FARBARA COLOR MANIA Farbara Color Mania je pravo mesto na kome možete pronaći kvalitetne i postojane proizvode za termouzolaciju.
Na dve lokacije u gradu, Banovo brdo i Voždovac, očekuje Vas široka paleta proizvoda.
Cenovnik
farbara-barbara-termoizolacija

Farbara Barbara

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 12 +381 11 3542856
TERMOIZOLACIJA FARBARA BARBARA Farbara Barbara nudi Vam veliki izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta kada se odlučite za sređivanje Vaše kuće ili poslovnog prostora.
Naša osnova delatnost je prodaja farbarskog i građevinskog materijala.
Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Izolacioni marerijal - Alat - Šrafovska roba - Lajsne
Cenovnik
farbara-zorbo-j-termoizolacija

Farbara Zorbo J

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 75 +381 11 2502931
TERMOIZOLACIJA ZORBO J Naše iskustvo nas je dovelo da toga da naš asortiman upotpunjujemo samo kvalitetnim proizvodima.
Cenovnik
srma-group-termoizolacija

Srma GROUP

Beograd, Zemun, Vojni put 165 C/II +381 11 3773900
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD SRMA GROUP Ukoliko Vam je potrebna termoizolacija, na pravom ste mestu.
dem-company-boje-i-lakovi-termoizolacija

DEM Company boje i lakovi

Beograd, Mirijevo, Mirijevski bulevar 31 +381 11 2784860
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD DEM COMPANY Termoizolacioni materijali renomiranih svetskih proizvođača.
tehnokomerc-termoizolacija

Tehnokomerc

Beograd, Zvezdara, Hektorovićeva 1a +381 11 3835230
TERMOIZOLACIJA BEOGRAD TEHNOKOMERC Kod nas možete nabaviti sve što Vam je potrebno za termoizolaciju po veoma povoljnim cenama.
Termoizolacija - Proizvodi/Usluge
Termoizolacija-2
Zimi Vam je hladno, leti Vam je toplo – šta god radili, koje god toplotne ili rashladne uređaje koristili, ne možete da postignete odgovarajuću temperaturu u Vašem domu? Verovatno nemate dobru izolaciju. Bez kvalitetne termoizolacije Vaših zidova biće veoma teško postići idealnu temperaturu u Vašem domu. Pitate se – kako su nekada ljudi boravili u svojim kućama, kada nije bilo ovih popularnih termoizolacionih materijala kao što je stiropor? Znajte da je ljudima nekada bilo mnogo prijatnije u domovima, jer su kuće bile izgrađene od drugačijih materijala – zidovi su bili zemljani i velikih debljina (oko pola metra) što je obezbeđivalo fantastičnu izolaciju. Međutim, u savremenoj gradnji više se ne zidaju zemljane kuće, zbog toga je neophodno našu noviju tehonologiju zidanja malo unaprediti dodatnom izolacijom.
Back to Top